Naam mok

Gepersonaliseerde geschenken scoren altijd goed als je iemand bijzonder wilt verrassen met een leuk, origineel geschenk. Moeilijk denk je? Helemaal niet! Er zijn namelijk heel wat mogelijkheden om geschenken te personaliseren. Een van de meest populaire personaliseerbare geschenken zijn mokken. Ze zijn altijd bruikbaar en dankzij de persoonlijke toets makkelijk te herkennen! Lees hieronder meer over het maken van een naam mok.

Bekijk hier de mokken met namen ->

Naam mok!

Mok bedrukken met naam

Naam mok
Magische mok met naam te personaliseren.

Wil je iemand bijzonder verrassen met een leuk, maar uniek geschenk? Kies dan voor een gepersonaliseerde mok: een praktisch, aar persoonlijk geschenk dat dagelijks gebruikt kan worden. Een heerlijk warme koffie, thee of soep zijn vaak ideaal om even pauze te nemen. En zo’n ontspannend moment wordt alleen maar beter wanneer je ervan kunt genieten met een gepersonaliseerde mok. Zo wordt je pauze pas echt een moment voor jezelf.

Mokken zijn ook leuk wanneer je voor een gelegenheid een geschenk wilt geven aan meerdere personen tegelijk. Geef ze elk een originele mok cadeau die gepersonaliseerd is met hun naam. Mokken zijn ideaal als geschenk voor een koppel, maar ook als geschenk voor Valentijn. Of ook voor kinderen. Zo kunnen ze steeds hun persoonlijke mok snel terugvinden. Bovendien zijn ze heel herkenbaar.

Mokken laten bedrukken

Onder de te personaliseerbare geschenken zijn de bedrukbare mokken een echt succes. Ze zijn zo populair omdat ze praktisch zijn een veel gebruikt worden. Je kunt ze makkelijk laten bedrukken met een foto en/of tekst en de mogelijkheden zijn eindeloos.

Er zijn verschillende types mokken waaronder ook mokken met een special effect waarbij tekst en/of foto tevoorschijn komen wanneer er een warme drank in gegoten wordt. De mokken zijn verkrijgbaar in tal van kleuren. Bovendien zijn er heel wat mogelijkheden om de tas nog wat meer te personaliseren met een leuke foto of tekst. Je hebt de keuze uit verschillende lettertypes, kaders en decoratie-items. Check de mogelijkheden en haal jouw creativiteit maar boven.

Mokken zijn ideaal als geschenk: ze zijn makkelijk personaliseerbaar en bovendien ook snel leverbaar. Handig!

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]