Mokken bedrukken grote oplage

Eenheid in de bedrijfskantine of de directiekamer. Een leuk cadeau voor alle werknemers. Of misschien wel een relatiegeschenk zodat klanten je nooit meer vergeten. Of je gaat eindelijk voor duurzaam en gooit alle plastic bekertjes het bedrijf uit. Er zijn allerlei redenen te bedenken waarom je een grote hoeveelheid bedrukte mokken wilt hebben. Wat de reden ook mag zijn, een bedrukte mok is altijd leuk om te geven of te krijgen. Zeker als je het bij gelegenheid ook nog eens vult met iets lekkers.

Bekijk hier de mokken ->

Mokken bedrukken grote oplage.

Logo

Mokken bedrukken grote oplage
Grote oplage magische mokken maken? Bron: PrachtigKado.nl

Als je een grote hoeveelheid mokken laat bedrukken dan wil je hier in de meeste gevallen gewoon je logo opzetten. Je doet dit namelijk om reclame te maken voor je bedrijf. Een mooie scherpe afbeelding van het logo op een transparante achtergrond komt erg sjiek over op een mok. Zeker als je niet een maar meerdere mokken in de kantine, het directiekantoor of de vergaderruimte hebt staan.

Grote oplages
Heb je veel mokken nodig dan is het handig om te kijken naar het laten bedrukken van mokken in grote oplages. Want hoe meer mokken je tegelijk laat bedrukken hoe lager de prijs is. Logisch, want men hoeft maar een keer de machine in te stellen en het maakt niet uit welke hoeveelheid er bedrukt moet worden. Alle mokken komen er hetzelfde uit te zien! Zo grijp je nooit mis.

Voorraad
En als je denkt wat moet ik met zoveel mokken? Bedenk dan goed dat het beter is om iets op voorraad te hebben staan dan dat je er straks tekort komt. Bovendien kun je een mok bij elke gelegenheid schenken. Als relatiegeschenk, maar ook bij verjaardagen, geboortes of jubilea. Leuk is het om de mok bij gelegenheid te vullen met bijvoorbeeld pepernoten, chocolade, thee of koffie. Zo kun je de mok aan elke gelegenheid aanpassen waardoor het altijd een passend cadeau is.

Tips:

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]