Mok met foto

PrachtigKado.nl
Een fotomok maken bij PrachtigKado.nl

Is er binnenkort iemand in jouw omgeving jarig en wil je niet weer aankomen met het standaard bosje bloemen of bierpakket, maar wil jij deze keer een origineel en persoonlijk geven? Dat kan! Het lijkt soms best moeilijk om iets leuks te bedenken, maar eigenlijk hoeft het niet moeilijk te zijn. Als je kiest voor een cadeau dat bruikbaar is en je geeft hier een persoonlijk tintje aan, dan is het eigenlijk altijd goed. Denk bijvoorbeeld aan een leuke mok waar je een foto op kan laten printen.

Bekijk hier de mokken ->

Mok met foto, meer informatie:

Normale mok
Je kan kiezen voor een normale mok. Deze zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, maten en kleuren. Op deze mokken kan je een leuke foto of

Mok met foto
Mok met foto. Bron: PrachtigKado.nl

tekst laten drukken. Je kan deze tekst of foto in het klein op de mok laten drukken, maar je kan hem ook helemaal rondom op de mok laten drukken. Jij ontwerpt de mok, dus jij bepaalt hoe de mok er uit komt te zien. Je kan hem dus zo persoonlijk maken als je zelf wilt.

Magische mok
Een alternatief voor de normale, standaard mok is een magische mok. Deze mok heeft iets speciaals. Als je de mok voor de eerste keer ziet, zie je dit niet gelijk. Hij ziet er uit als elke andere mok. Maar als de mok warm wordt, gebeurt er iets leuks. Op dat moment verschijnt namelijk de foto (en / of tekst) die jij op deze mok had laten drukken. Dit is er erg leuk om te zien. Dit zie je dus alleen als de mok warm is. Als deze leeg is of er zit een koude drank in de mok, dan is de foto niet zichtbaar.

De ontvanger van dit cadeau zal dit cadeau zeker waarderen. Hij of zij ziet dat jij hier veel aandacht aan besteed hebt en dat is altijd leuk om te zien. Dus zoek jij een leuk cadeau, bestel dan op internet een leuke, persoonlijke mok en verras de jarige. Veel plezier met het uitzoeken en ontwerpen van dit persoonlijke cadeau!

Een mok met foto is te bestellen via:

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]