Mok met foto en tekst

Wil je iemand bedanken met een persoonlijk geschenk? Of ben je op zoek naar een origineel geschenk met een persoonlijke toets? Dan is een gepersonaliseerde mok wat je zoekt. Een mok is een must-have voor een moment van pauze met een tas heerlijke soep of een warme chocolademelk. En het smaakt des te beter in een mok met foto en tekst. Ontdek snel de mogelijkheden om een originele mok te ontwerpen. Iedereen zal onder de indruk zijn van jouw creatie! Hieronder kom je meer te weten over het laten maken van een mok met foto en tekst.

Bekijk hier de mokken met foto’s en teksten ->

Mok met foto en tekst.

Ontwerp een mok met een unieke lay-out.
 Mok met foto en tekstEr zijn talloze sites waar je mokken kunt laten bedrukken. Je ontdekt er mokken in verschillende formaten en met heel wat mogelijkheden wat betreft kleuren en afwerkingen. Er zijn verschillende types van handvatten: standaard, rond, hartvormig. Het aanbod aan kleuren om de mok mee op te vrolijken is ook niet min. Al kun je met een leuke foto of grappige tekst van een witte of zwarte mok ook iets leuk maken.

Een mok scoort altijd goed.
Mokken zijn populair om te bedrukken. Het is een praktisch cadeau dat dagelijks kan worden gebruikt. En het wordt des te leuker en uniek dankzij een mooie boodschap of bijvoorbeeld een collage van enkele foto’s! Je kunt jouw creativiteit de vrije loop laten en de mok helemaal afstemmen op de persoonlijkheid en interesses van de ontvanger. Dit maakt de mok een uniek cadeau dat niet zomaar in de winkel verkrijgbaar is. Dankzij deze persoonlijke touch toon je de ontvanger dat je moeite hebt gedaan om origineel uit de hoek te komen. Dit wordt ongetwijfeld een succes!

Snelle levertijd.
Er is heel wat keuze om online mokken te laten bedrukken. Hierdoor kun je goed vergelijken tussen de verschillende aanbieders. Kijk naar wat voor jou belangrijk is: ontwerp, prijs, kwaliteit, levertermijn en -kosten, aanbiedingen, enz. Deze factoren kunnen wel eens sterk verschillen per aanbieder! Door die grote concurrentie en tal van gelegenheden kun je vaak van een aanbieding genieten. Zo heb je jouw budget onder controle bij het maken van jouw originele cadeau. Win-win!

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]