Mok met foto Vaderdag

Laat een Mok met foto bedrukken voor Vaderdag!
Vaderdag is een dag waarop vader centraal staat. Wat moet je een man geven voor Vaderdag? Er zijn veel leuke cadeautjes te bedenken, maar een mok laten bedrukken met een foto van zijn kinderen is misschien wel het leukste cadeau voor Vaderdag. Lees hieronder meer over een mok met foto voor Vaderdag laten bedrukken (mok met foto Vaderdag).

Bekijk hier de mokken voor Vaderdag ->

Mok met foto Vaderdag.

  • Persoonlijke beker voor Vaderdag

Laat een koffiemok van keramiek of RVS roestvrij staal bedrukken voor Vaderdag (als Vaderdag cadeau). Je geeft dan gegarandeerd een persoonlijk cadeau. Wat voor foto kun je erop laten zetten? Bijvoorbeeld een foto van een vader met zijn kind of van opa met kleinkinderen. Upload je mooiste foto en laat deze vereeuwigen op een mok voor Vaderdag.

  • Mok met foto VaderdagMok met foto van vroeger voor Vaderdag

Ook leuk is een beker met een foto van vroeger op een beker. Vooral voor de wat oudere vader is dit een bijzonder cadeau voor Vaderdag. Bijvoorbeeld zo’n mooie vergeelde foto van vroeger. Ook een huwelijksfoto van je vader en moeder op een koffiemok zal ontroeren.

  • Foto van een baby op een koffiebeker laten drukken?

Heb je pas een baby en is dit je vaders eerste kleinkind? Dan is een koffiemok met een foto van zijn kleinkind een persoonlijk en lief cadeau voor Vaderdag. Bij elk kopje koffie kan hij voortaan genieten van de foto van zijn kleinkind en deze ook trots aan anderen laten zien.

  • Foto op een koffiemok laten drukken, is dat moeilijk?

Een foto op een beker laten drukken is tegenwoordig gemakkelijk. Kijk eens rond bij Prachtigkado.nl. Daar zie je veel bekers waaruit je kunt kiezen. Kies kleur en het materiaal en upload een foto die je op de beker afgedrukt wilt hebben. Je hebt de beker met foto al na 24 uur in huis.

  • Wat kost het?

Een beker met een full color foto laten bedrukken is niet duur. Een koffiemok met een foto voor Vaderdag is een goedkoop en zeer origineel cadeau. Voor minder dan tien euro kun je al bekers per stuk bestellen. Voor meer informatie: Mok met foto.

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]