Mok bedrukken

Op zoek naar een geschenk? Wil je origineel uit de hoek komen met een leuke verrassing? Doe dan eens een mok cadeau. Er zijn tegenwoordig oneindig veel mogelijkheden om een mok te laten bedrukken met een leuke boodschap, naam, logo en/of foto. Een gewone mok wordt zo omgevormd tot iets unieks. Iedereen zal aangenaam verrast zijn door jouw creatie! Lees hieronder meer over een unieke mok bedrukken met een eigen design.

Bekijk hier de mokken met eigen opdruk bij PrachtigKado.nl ->

Een unieke mok bedrukken en zelf ontwerpen?

Wanneer je online ‘mok bedrukken’ intikt zal je onder de indruk zijn van het aantal aanbieders waarbij je mokken kunt laten bedrukken. Bij iedere aanbieder verschilt het aanbod wel wat en hierdoor kun je goed vergelijken qua prijs, mogelijkheden, verzendkosten, enz.

Er zijn verschillende types mokken. Zo zijn er mokken met een standaard oor, een dun oor, een rond oor en zelfs een hartvormig oor. Ook

Mok bedrukken
Blauwe mok met foto bedrukken? Bron: PrachtigKado.nl

wat betreft kleuren zijn er heel wat mogelijkheden. Je hebt de standaard witte en zwarte mokken, maar er zijn ook heel wat andere kleuren om uit te kiezen. Heel speciaal is ook de ‘tovermok’. Deze is standaard zwart van kleur. Wanneer je er echter een warme drank in giet, komt er een tekst, logo en/of foto tevoorschijn.

Wanneer je van plan bent om een mooie magische mok/tovermok te gaan maken dan zijn er verschillende partijen waar je terecht kunt. Bijvoorbeeld bij PrachtigKado.nl of bij Mokken-Bedrukken.nl kan je een mooie magische mok personaliseren. De mok zal binnen 24 uur bezorgd worden, kijk voor meer informatie op de website van de desbetreffende partij.

Mokken laten bedrukken

Heel populair om te laten bedrukken zijn tegenwoordig mokken. Ze zijn praktisch en worden vaak gebruikt: de ontvanger zal er dus veel plezier aan hebben. Zeker wanneer ze bedrukt zijn met een originele boodschap of een leuke foto!

De mogelijkheden om een mok te laten bedrukken zijn haast eindeloos. Je kunt ze op maat maken van de ontvanger. Dat maakt ze net uniek: je kunt ze niet zomaar kopen. Je kunt het ontwerp van de mok helemaal afstemmen op de persoon aan wie je deze cadeau doet. Voeg een logo of foto toe. Ook een mooie of grappige boodschap kunnen toegevoegd worden.

Er zijn tal van websites om een eigen mok te ontwerpen. Vaak kun je ook genieten van een aanbieding. Zo bespaar je wat geld en heb je toch een leuk item om cadeau te doen. Bovendien heb je de mok ook nog eens snel in huis.

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]