Mok bedrukken Vaderdag

Vader in het zonnetje zetten was nog nooit zo makkelijk. Kies een leuke foto of tekst uit en laat eens een mok bedrukken voor Vaderdag. Zo tover je elke dag een glimlach op het gezicht van vader terwijl hij zijn favoriete warme drankje tot zich neemt. Lees hieronder verder over het bedrukken van mokken voor Vaderdag (Mok bedrukken Vaderdag).

Bekijk hier de mokken met eigen opdruk voor Vaderdag ->

Mok bedrukken Vaderdag.

Niet duur
Een mok laten bedrukken is helemaal niet duur, sterker nog een leuker en goedkoper cadeau voor vader zul je waarschijnlijk niet vinden. Bovendien is dit wel een heel persoonlijk cadeau en dat mag natuurlijk best wel iets kosten. In dit geval kost het waarschijnlijk voornamelijk tijd, want de afbeelding die erop moet komen te staan moet gewoon perfect zijn.

Mok bedrukken VaderdagMogelijkheden
De mogelijkheden zijn eindeloos, dat wil zeggen dat je natuurlijk wel een mooie scherpe foto moet nemen. Maar wat daar op staat maakt eigenlijk weinig uit. Een afbeelding van jezelf, de kinderen of kleinkinderen. Maar wat te denken van een afbeelding van de hond of kat, de favoriete vakantiebestemming of gewoon een kindertekening. En natuurlijk kun je er ook gewoon voor kiezen om een leuke boodschap op de mok te laten zetten. Een persoonlijk bericht of wens. Zolang de afbeelding of tekst met zorg gekozen is valt dit vaderdag cadeau zeker in de smaak.

Keuze
Je kunt kiezen voor een heel eenvoudige witte mok, met een enkele afbeelding erop valt de eenvoud al snel weg. Maar ook kun je voor een mok met een gekleurde rand en oor gaan of zelfs een mok met een gekleurde binnenkant. Kies dan wel een kleur die de foto tot zijn recht laat komen. Bijvoorbeeld door een kleur die in de foto zit terug te laten komen in de binnenkant van de mok. Of juist een afstekende kleur waarbij de foto extra opvalt. Maar wat al helemaal leuk is, is natuurlijk de magische mok. Je ziet geen afbeelding totdat er een warme drank in gedaan wordt. Erg leuk om iemand mee te verrassen.

Meer geschenken voor Vaderdag: Vaderdag cadeau
Meer mokken voor Vaderdag: Mok bedrukken

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]