Logo mok

Heb jij een eigen bedrijf en ben jij op zoek naar een nieuw relatiegeschenk? Dan zijn er veel mogelijkheden. Veel relatiegeschenken verdwijnen helaas in een kast en komen er zelden of nooit meer uit. Vaak verdwijnen deze spullen later zelfs in de prullenbak, dit is uiteraard zonde. Als je kiest voor een relatiegeschenk wat men ook echt kan gebruiken, dan zal men dan ook zeker doen. Je kan dan kiezen voor een pen of paraplu, maar een mok is ook altijd leuk om te geven. Dit is iets wat iemand zowel op het werk als thuis kan gebruiken en ook nog eens op elk moment van de dag. Het is dus een goed relatiegeschenk om te geven. Lees hieronder verder over het maken van een logo mok.

Bekijk hier de mokken met eigen logo->

Logo mok.

Logo op de mok
Logo mokMokken zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, vormen en maten. Op internet kan je deze heel eenvoudig bestellen. Je kan deze per stuk bestellen, maar ook in grote aantallen. Het is ook mogelijk om de mok(ken) te laten bedrukken. Je kan kiezen voor een foto of tekst, maar het is ook heel goed mogelijk om het logo van jouw bedrijf op de mok te laten drukken.

Magische mok met logo

Als mensen op kantoor werken, dan zullen zij jouw mok met logo zeker gebruiken. Maar deze mokken worden vaak niet mee naar huis genomen, omdat ze thuis liever normale mokken in bijvoorbeeld een effen kleur hebben. Als jij toch wilt dat ze de mokken mee naar huis nemen, dan kan je kiezen voor een magische mok. Deze mok ziet er in eerste instantie uit als elke andere mok (effen kleur). Zodra er warme koffie of thee in deze mok geschonken wordt, gebeurt er iets magisch. Dan verschijnt namelijk jouw logo (of de door jou gekozen foto of tekst) op de mok. Als de mok leeg is en dus afgekoeld is, is jouw logo ook weer weg. Dan kan de mok dus weer schoon gemaakt worden en weer bij de andere mokken in de kast gezet worden. Niemand ziet dan dat jouw logo op de mok staat.

Een logo mok laten maken? Dat kan op MokBedrukken.nl, MokBedrukken.com, Mokken-Bedrukken.nl en op PrachtigKado.nl.

Veel succes met het uitkiezen en ontwerpen van jouw relatiegeschenk!

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]