Goedkope mokken bedrukken

Mokken bedrukken was nog niet zo lang geleden een dure kwestie. Tegenwoordig is er een manier om goedkope mokken te bedrukken. Je kunt slechts een mok bestellen, maar ook honderden tegelijk. Dat maakt niet uit. De prijs per mok is altijd goedkoop. Hieronder lees je meer over goedkope mokken bedrukken.

Bekijk hier de goedkope mokken ->

Goedkope mokken bedrukken, met tekst of een andere opdruk?

Mok bedrukken met tekst, hoe doe je dat?

Voor elke gelegenheid kun je een mok laten bedrukken. Bedenk bijvoorbeeld zelf een leuke tekst en voer die in bij prachtigkado.nl nadat je Goedkope mokken bedrukkeneen mok hebt uitgekozen. Je kiest het lettertype, de dikte van de letters, de kleur… Je kunt zelfs bepalen of je de tekst recht of schuin op je mok gedrukt wilt hebben. Heb je de mok met tekst ontworpen, dan kun je kiezen of je er nog een plaatje bij wilt. Bijvoorbeeld de afdruk van een zoen of een ander symbolische afbeelding. Ben je tevreden over het ontwerp dan kies je het aantal mokken dat je bestellen wilt en rekent af. Binnen korte tijd worden de mokken goed verpakt bij je thuisbezorgd.

Mok met tekst en logo bestellen?

Naast tekst kun je ook een logo uploaden en op mokken laten afdrukken. Dit geeft elk bedrijf een professionele uitstraling. Je kunt het logo klein of groot laten drukken op de mok. Het eindresultaat is verbluffend en de moeite waard voor elk bedrijf. Mokken met logo zijn ook geschikt als relatiegeschenk. Je kunt mokken met logo in een kleine of grote oplage bestellen. Je kunt ook slechts een mok bestellen.

Koffiemok met foto bestellen

Een koffiemok met foto is een persoonlijk en gaaf cadeau. Vrijwel iedereen zal hier heel erg blij mee zijn. Duur is het niet. Je kiest een mok uit verschillende modellen en upload een foto. Bijvoorbeeld een foto van je kinderen. Elke opa of oma zal daar gelukkig mee zijn. Ook leuk: bestel mokken met een foto’s van al je kinderen. Dan zien je kinderen aan de portretfoto op een mok altijd welke beker van hen is. Geen geruzie meer aan tafel over drinkbekers.

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]