Full color bedrukte mokken

Full color bedrukte mokken zijn mokken voor koffie, thee of limonade. Het zijn bekers die volledig in kleur bedrukt zijn. Hoewel dit bij een drukker een dure aangelegenheid zou zijn, hoeft dit tegenwoordig echt niet duur meer te zijn. Bij prachtigkado.nl kun je namelijk voor een heel klein prijsje mokken per stuk laten bedrukken, in full color! De mokken zijn mooi, kleurvast maar dus ook nog eens zeer betaalbaar. Je kunt mokken bestellen met teksten, kleurenfoto’s, plaatjes en logo’s.

Bekijk hier de mokken met eigen opdruk ->

Full color bedrukte mokken online bestellen

Full color mokken met foto

Full color bedrukte mokkenBestel bijvoorbeeld een Full color bedrukte mok met een kleurenfoto erop gedrukt. Kleurenfoto’s worden perfect weergegeven op de bedrukte mokken en er gaat aan de kleur niets verloren. Een mok met een kleurenfoto is ook altijd geschikt als cadeautje. Een foto van je kinderen is bijvoorbeeld prachtig in full color op een mok. Zo’n mok is niet alleen heel erg leuk voor jezelf maar ook voor opa of oma. Ook als je van fotograferen houdt en er goed in bent dan kun je een full color foto van je eigen hand op een mok laten drukken. Je foto’s worden dan meteen door meer mensen bewonderd en het oogt professioneel.

Full color mokken met logo laten drukken

Mokken met het logo van een bedrijf zijn leuk als relatiegeschenk of voor in het kerstpakket voor je personeel. Ook op de vergadertafel is het cool om mokken met het logo van je bedrijf te gebruiken. Een bedrijf met bedrukte bekers komt erg professioneel over en dat is natuurlijk ook mooi meegenomen.

Full color bekers bedrukken is niet duur

Mokken in full color zijn tegenwoordig gelukkig niet duur meer. Je bestelt koffiebekers met kleuren drukwerk per stuk online en dat kan in een kleine of grote oplage. Je ontwerpt de mokken zelf op de website en dat gaat verrassend gemakkelijk. Binnen een paar minuten is je ontwerp al klaar om besteld te worden.

Full color mokken zijn te bestellen via: Mok met foto bestellen.

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]