Fotomokken

Ruime keuze uit fotomokken.
Fotocadeaus zijn er in allerlei groottes en varianten. De meest bekende daarvan zijn fotobekers. Hierdoor lijkt dit cadeau minder uniek en persoonlijk dan de andere fotocadeaus. Maar dat is niet waar! Fotomokken kun je zo origineel maken als je wilt. Ze zijn er namelijk in veel soorten, waardoor er voor elk individu dé perfecte mok verkrijgbaar is. En natuurlijk maakt de afbeelding van de foto, tekst of het logo de fotomok nóg persoonlijker.

Bekijk hier de mokken met eigen opdruk ->

Fotomokken in allerlei soorten

FotomokkenWelk formaat fotomok wil je: een standaard formaat of een kleine voor Senseo of espresso? Ook de speciale reismokken en stapelbare mokken zijn van een kleiner formaat. En dan is er nog de keuze uit verschillende kleuren. Fotomokken zijn er in wit, maar ook in rood, geel, groen, roze of zwart. Je kiest zelf of de complete mok van kleur is voorzien of slechts het oor en/of de binnenkant. Zeer bijzonder zijn de metalen, gouden en zilveren mokken, speciaal gemaakt als cadeau voor een bijzondere gelegenheid, zoals voor je partner die een marathon loopt of je kleinkind dat zijn zwemdiploma behaalt. Voor geliefden zijn er de speciale liefdes fotobekers en voor de kleintjes mokken met een lepeltje eraan vast.

Afbeeldingen voor fotomokken

De afbeelding op de fotomok maakt de mok super persoonlijk. Dat doe je door te kiezen voor een foto met een mooie herinnering, zoals de foto, waarop je neefje zijn eerste doelpunt scoort of je nichtje in haar eerste prinsessenjurk. Maar ook fotobekers met logo’s en originele teksten zijn mogelijk. Wat dacht je van ‘I love you’ of de datum van een speciale gebeurtenis. Zeer persoonlijke fotomokken maak je ook door iemands voornaam af te laten drukken op de mok. Dat kan voor één iemand, maar ook voor meerdere tegelijk, zoals voor je personeel, een sportteam of een gezin.

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]