Fotomokken met korting

De aanschaf van een fotomok kost niet veel. Vaak worden fotomokken ook nog eens met korting aangeboden, waardoor ze nog goedkoper zijn. Zeker als je meerdere fotomokken tegelijk aanschaft, profiteer je van veel voordeel. Dat maakt dit fotocadeau tot het ideale persoonlijke geschenk voor maar weinig geld. En wat ook mooi is: ze zijn er in allerlei varianten.

Bekijk hier de mokken met eigen opdruk ->

Fotomokken met korting kopen?

Hoe meer fotomokken, hoe hoger de korting
Fotomokken met kortingDe fotomok is zeer geschikt als promotioneel geschenk. Zo kun je iedereen in je team verrassen met een mok met het logo van je bedrijf. Maar ook een personeelsfoto of een grappige spreuk staat mooi op een fotomok. Of kies voor ieder een mok met de eigen naam, zodat je precies weet welke mok van wie is. Voor, opa’s, oma’s, vaders en moeders is het een leuk en origineel idee om de complete familie of het gezin van een persoonlijke mok te voorzien. Hoeveel fotomokken heb je nodig: 10, 20, 100 of 1000? Hoe meer, hoe beter, want de korting is hoger als je kiest voor meer fotomokken.

Fotomokken in allerlei soorten met korting.

Wie wil je een fotomok met korting cadeau geven? Voor je nichtje is er de roze mok met een lepeltje eraan, voor je neefje de voetbalmok en voor je geliefde en jou de twee liefdesmokken. Wil je iemand écht verrassen, kies dan voor de magische mok. Deze is zwart, maar als je hem voorziet van warmte, dan verschijnt er een afbeelding op de mok. Wat zal je vriendin opkijken, als daar ineens de vraag ‘Wil je met me trouwen?’ verschijnt, als ze thee gaat drinken! Fotomokken met korting zijn er in allerlei kleuren en formaten. Er is een espressomok, een Senseo mok, reismok en een stapelbare mok. Ze zijn er in wit, rood, blauw, groen, geel en zelfs in zilver en goud.

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]