Foto op mok levertijd

Als je een foto op een mok laat drukken, wat is dan de levertijd? Tegenwoordig duurt dit slechts 24 uur, als je bij de juiste shop bestelt. Bij Prachtigkado.nl bestel je de mok heel snel. Je kiest een model beker uit, upload een foto die je in full color op de beker afgedrukt wilt hebben en bestelt hem. Dan krijg je de mok na 24 uur keurig thuisbezorgd. Lees hieronder verder over de levertijd van een mok met foto (Foto op mok levertijd).

Hoe maak je een mok met foto?

Een koffiebeker met een persoonlijke foto erop ontwerp je online. Je kunt een zwart-wit foto gebruiken maar ook een full color foto. De foto moet scherp zijn. Het uploaden van een foto is niet ingewikkeld. Iedereen kan een beker met foto bestellen. Bij een foto kun je ook nog besluiten tekst te laten drukken. Het is ook mogelijk om plaatjes of een logo op koffiebekers te laten drukken.

Bekijk hier de mokken met foto’s ->

Wat kost een koffiemok bedrukt met een foto?

Foto op mok levertijdDe prijzen variëren, dit is afhankelijk van het model beker, maar alle bekers zijn betaalbaar. Vanaf minder dan tien euro kun je al een mok met foto laten drukken. Je kunt mokken per stuk bestellen of in een oplage. De oplage bedrukte bekers mag klein of groot zijn. Bij grotere oplage (bijvoorbeeld duizend of meer) kan de prijs nog een stuk lager worden.

  • Welke materialen worden gebruikt voor het bedrukken van koffiemokken?

Veel mokken zijn van keramiek en dus vergelijkbaar met de meest gangbare koffiebekers. Je kunt ook mokken van roestvrij staal (RVS) bestellen. Alle materialen kunnen in de vaatwasser en blijven mooi.

Foto op mok levertijd, hoe snel?

Een beker wordt ook wel een koffiebeker, theekop, koffiemok of mok genoemd. Als je een beker van keramiek met een foto laat bedrukken ontwerp je de beker zelf online. Door het personaliseren wordt het een heel persoonlijk voorwerp. Mokken met foto’s zijn geschikt voor privégebruik maar ook populair voor zakelijk gebruik. Een beker met een foto van je bedrijfspand of een bedrijfslogo erop, zijn ideaal als relatiegeschenk. Welke beker je ook laat bedrukken, ze worden al na 24 uur bij je thuisbezorgd. De levertijd voor het bedrukken van een beker is dus erg kort. Voor meer informatie over het bedrukken van een mok met foto kan je eens een kijkje nemen op www.Mokken-Bedrukken.nl.

8,85 15,85 inc. BTW en bedrukking

12,95 22,95 inc. BTW en bedrukking

7,85 17,85 inc. BTW en bedrukking

7,85 11,85 inc. BTW en bedrukking

Witte Reismok
14,50 inc. BTW en bedrukking

7,85 11,85 inc. BTW en bedrukking

8,85 17,85 inc. BTW en bedrukking

13,40 25,40 inc. BTW en bedrukking

11,85 24,85 inc. BTW en bedrukking

345,00 675,00 inc. BTW en bedrukking

3009,00 3409,00 inc. BTW en bedrukking

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]