Beker met foto

Soms is het lastig om een leuk cadeau te vinden voor iemand zonder uit te komen op dat cadeautje wat je de vorige keer ook al hebt gegeven. Denk dan eens aan een mooie beker met foto. Persoonlijker kan bijna niet.

Iedereen gebruikt bekers, voor de melk, voor de koffie of een mok thee. Door de beker met een leuke foto te bedrukken denkt de gever telkens terug aan dat leuke moment waarop de foto is gemaakt. Zo kun je een leuke vakantiefoto of een spontane vriendenfoto gebruiken. Ook erg leuk zijn huisdieren, een mooie natuurfoto en natuurlijk de favoriet van elke opa of oma, de kleinkinderen. Voor de jeugd zoek je een foto van hun favoriete zanger of zangeres op of de nieuwste rage in video bloggers of een leuke foto met hun vriend of vriendin.

Bekijk hier de bekers met foto ->

Beker met foto
Beker met foto

Beker met foto, meer info:

Om het cadeau compleet te maken, vul je de mok met wat lekkers voor bij de koffie of thee en pak je het geheel in transparant folie in.

En wat te denken voor op de zaak. Deze bekers zijn een perfect geschenk voor de relaties. Natuurlijk wil iedereen dat het logo van zijn bedrijf zichtbaar is op de koffiemok van de relaties. Ook ziet het er professioneel uit als in uw eigen bedrijf de koffie wordt geserveerd in een beker met het eigen logo. En wat denk je van de medewerkers. Door hen een gepersonaliseerde beker te geven met de persoonlijke naam erop voelt iedere medewerker zich een gewaardeerd onderdeel van het team.

Je kunt kiezen uit vier soorten mokken. Een basis mok, een plastic mok, een smalle mok en een Latte mok. De mokken kunnen in de magnetron en zijn vaatwasmachine bestendig. Als je meerdere mokken besteld krijg je zelfs korting. Leuk voor een herinnering aan een bijzondere gelegenheid als een familiedag, een jubileum of bijzondere verjaardag.

Een beker met foto/mok met foto is absoluut een succes wanneer je dit cadeau doet en gaat zeker gebruikt worden :). Heel veel plezier met het maken van een mooie mok met foto.

8,85 15,85 inc. BTW en bedrukking

12,95 22,95 inc. BTW en bedrukking

7,85 17,85 inc. BTW en bedrukking

7,85 11,85 inc. BTW en bedrukking

Witte Reismok

14,50 inc. BTW en bedrukking

7,85 11,85 inc. BTW en bedrukking

8,85 17,85 inc. BTW en bedrukking

13,40 25,40 inc. BTW en bedrukking

11,85 24,85 inc. BTW en bedrukking

345,00 675,00 inc. BTW en bedrukking

3009,00 3409,00 inc. BTW en bedrukking

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]